POPULAIRE TARZAN VIBRATORS Voor ultiem genot NIEUW! REAL DOLLS Zeer realistisch & Sensationeel zacht Your Ultimate Fantasy A-MERK SEXY LINGERIE Voor de ultieme verleiding Catsuits, Bustiers, Babydoll Sets & Latex Kleding

Welke soort Glijmiddel moet ik kopen?

Glijmiddel Kopen

Glijmiddel staat bekend om een middel ter behoeve bij problemen in bed. Terwijl een glijmiddel meer is als dat! Het maakt de seks soepeler en sensueler. Glijmiddel maakt het bedrijven van de liefde zelfs nog opwindender en intenser. Zo zijn er ook varianten met smaakjes en lekkere geurtjes. En niet te vergeten: je kunt elkaar met glijmiddel ook een erotische massage geven.

Verschillende soorten glijmiddel

Maar welk glijmiddel moet je nu kiezen? Er zijn verschillende soorten glijmiddel te koop in de webshop van Betty’s Toy Factory zoals speciaal glijmiddel op water of siliconen basis, met een smaakje of voor anale seks.

Glijmiddel op siliconenbasis

Een glijmiddel op siliconenbasis of siliconenglijmiddel heeft een langere werking in tegenstelling tot de waterbasis-formule. Een glijmiddel op siliconenbasis wordt niet opgenomen door de huid en droogt ook niet uit. Deze variant is een dikkere substantie en laat een relatief dunne laag achter op de huid. Gezien het siliconenglijmiddel een langere werking heeft, is het ook ideaal voor erotische massages.

Glijmiddel op waterbasis

Ga je liever voor een makkelijke en goedkopere variant? Dan is glijmiddel op waterbasis een uitstekende keuze. De voordelen van deze variant zijn dat het de huid soepel en zacht maakt, goed glijdt en makkelijk af te wassen is. Let hierbij wel op dat je het middel vaker zal moeten aanbrengen tijdens een vrijpartij aangezien het glijmiddel wat sneller opdroogt als glijmiddel op siliconenbasis.

Stimulerende glijmiddelen

Naast het soepeler en aangenamer laten verlopen van de seks, zorgen stimulerende glijmiddelen voor een verrassende en stimulerende werking. Kies een stimuleren glijmiddel als je op zoek bent naar een verkoelend, prikkelend of verwarmend effect tijdens de seks. Ook is dit glijmiddel geschikt voor masturbatie, welke het nog intenser maakt. Het maakt de eikel en clitoris nog gevoeliger, waardoor je aanrakingen nog intenser zal ervaren.

Een verwarmend glijmiddel kan bijvoorbeeld de spieren opwarmen, wat bijdraagt aan een goede doorbloeding. Bij het gebruik van stimulerende glijmiddelen worden de clitoris en de eikel nog gevoeliger, waardoor elke aanraking nog intenser wordt beleefd.

Glijmiddelen voor anaal gebruik

Als je anale seks wilt hebben, wil je dit natuurlijk zo soepel en pijnloos mogelijk laten verlopen. Anale seks kan wat stroever verlopen aangezien de anus van nature geen vocht aanmaakt, zoals de vagina dat wel doet. Om dit proces te versoepelen en aangenaam te maken is het dus erg belangrijk dat je tijdens anale sex genoeg glijmiddel gebruikt. Neem een kijkje in de categorie anaal glijmiddel.

Welk glijmiddel het beste bij jou past? Dat bepaal je nog altijd zelf. Ons advies is gewoon uitproberen!

100% anoniem!

Levering is 100% anoniem (in een blanco doos) en bestel jij op werkdagen voor 22.30 dan wordt het de volgende dag nog afgeleverd.