POPULAIRE TARZAN VIBRATORS Voor ultiem genot NIEUW! REAL DOLLS Zeer realistisch & Sensationeel zacht Your Ultimate Fantasy A-MERK SEXY LINGERIE Voor de ultieme verleiding Catsuits, Bustiers, Babydoll Sets & Latex Kleding

Bondage, Discipline/Dominantie, Sadisme & Masochisme.

Wat is BDSM?

BDSM is een seksuele handeling waarbij alles draait om macht, pijn en discipline. De afkorting BDSM staat voor bondage en discipline (B & D), dominantie en submissie (D & S), en sadisme en masochisme (S & M). Deze vorm van seks heeft alles te maken met macht en onderwerping aan elkaar. Er is altijd minstens één dominant persoon, en minstens één onderdanige persoon tijdens een sex sessie met BDSM. BDSM is een hele diepe en rijke vorm van seksualiteit. Dit seksuele genre is een vorm van genot, waar niet perse pijn bij komt kijken, zoals vele denken. Er zijn vormen van BDSM waar helemaal geen pijn in voor komt.

Ons BDSM assortiment

We hebben een breed assortiment aan bondage accessoires, SM sekstoys en fetish items. Uiteraard zijn alle BDSM producten van goede kwaliteit, zodat jullie ultiem kunnen genieten. Shop online bij Betty’s Toy Factory en maak een keuze uit een van de volgende categorieën:

Boeien, Bondage, Electro Sex, Fifty Shades of Grey, Lak en Latex, Maskers, Tepelklemmen, Zweepjes en Knevels.

Ook ons Fifty Shades of Grey assortiment is erg populair en biedt artikelen uit alle spannende scenes uit de bekende boekenreeks/film. Voor zowel beginners als pro’s in de BDSM, hebben we geschikte Fifty Shades of Grey accessoires op voorraad. Laat je fantasie waarheid worden en leef je uit!

BDSM benodigdheden

Wat heb je nu eigenlijk nodig voor BDSM? Dit is afhankelijk van hoe ver jij wilt gaan met deze vorm van seks. Maskers zijn spannend om te gebruiken tijdens een bondage sessie. Het gebruik van handboeien past daar ook goed bij, alhoewel handboeien ook erg spannend kunnen zijn tijdens reguliere seks.

We bieden ook een categorie met bondage sets, zodat je in een keer een masker, zweepje en handboeien bij elkaar hebt. Paddles en zweepjes zijn spannend als je van SM houdt. Is dit nog niet kinky genoeg voor jou? Dan hebben we ook een ruim assortiment aan electro seks toys. Deze collectie omvat sekstoys voor verschillende erogene zones zoals de tepels en intieme zones. Met deze toys worden elektrische schokken via elektrodes naar het lichaam geleid voor een opwindend gevoel.

Online BDSM accessoires kopen

Bestel jouw BDSM accessoires & SM toys discreet & snel via Betty’s Toy Factory. Door gebruik te maken van een veilig en betrouwbaar bestel en betaalsysteem, bieden wij de volgende betalingsmogelijkheden aan: IDEAL, Voorafbetalen, achterafbetalen, creditcard en bancontact/mister cash.

Als je je bestelling op werkdagen voor 22.30 uur plaatst heb je het morgen al in huis! Wij leveren 7 dagen per week en je kunt zelf kiezen op welke dag je het pakje wilt ontvangen. Wat wil je nog meer? Al onze bestellingen worden verstuurd in een blanco verpakking en nooit bij je buren afgeleverd.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste producten en aanbiedingen? Meld je dan aan via onze mailinglist.